Na verloop van tijd kan het zijn dat de personen database niet meer up to date is daar er personen het bedrijf hebben verlaten.

LET OP: Als je één of meerdere personen verwijderd dan worden ook al identificaties die in het verleden zijn gebeurt mee                     verwijderd. Alle historische data is dan verloren.

Ga naar Admin -> Personen

Alle personen worden getoond.

Typ een deel van de naam in het zoekveld (min. 3 karakters) en één of meerdere personen die voldoen aan de zoekopdracht worden getoond.

Vink één of meerdere personen aan en klik op het pijltje naast Selectie.

Selecteer "Verwijderen"

Suivo heeft een extra beveiliging ingebouwd om te vermijden dat gebruikers personen per ongeluk zouden verwijderen.

Onderstaande pop-up verschijnt en de gebruiker dient de random code over te typen en nadien "Verstuur" te selecteren.