Een aangemaakte locatie kan ten allen tijde aangepast worden daar een locatie meestal wordt aangemaakt van een opgegeven adres. Echter in de praktijk komt het opgegeven adres soms niet overeen met de realiteit daar bijvoorbeeld werfwagens niet kunnen parkeren op het opgegeven adres.

Selecteer de menu optie "Admin - Locaties"

Alle reeds bestaande/aangemaakte locaties worden nu weergegeven.

Locaties worden per 50 in een lijstweergave gevisualiseerd.

Wenst u de volgende 50 te visualiseren dan klikt u op het rechtse pijltje.

Selecteer de locatie die u wenst aan te passen of typ een deel van de naam in het zoekveld.

Automatisch begint Suivo suggesties te geven.

Ga met de muis over de locatie en klik op het potlood icoontje om de locatie aan te passen.

De locatie fiche van de geselecteerd locatie wordt geopend.

Klik op het vierkant in de rechterbovenhoek om de kaart te vergroten en kies eventueel als kaart thema Satelliet.

Om de locatie precies te vergroten heeft Suivo een functie om de voertuigen in de buurt te visualiseren.

Klik op het icoon met de 3 horizontale streepjes linksboven en kies "Toon voertuigen in buurt".

Sluit het optie vak via het kruisje.

Als u ziet dat een voertuig net buiten de getekende zone valt kan de CheckIn@Work verkeerd lopen.

Als u ziet dat er voertuigen buiten de buffer geparkeerd staan kan u de de locatie vergroten en/of de buffer vergroten zodat de voertuigen wel binnen de locatie perimeter vallen.