Bij een nieuwe update van de mobiele app verschijnt op je toestel een pop-up met de vraag deze te installeren. Als je op ‘ja’ klikt, wordt dit automatisch gedaan en ben je klaar.

Moest je op ‘nee’ geklikt hebben, kan je de update nadien nog op volgende manier installeren:

Stap 1: Open de Pilot App

Stap 2: Klik op ‘info’ (Deze knop is rood als er een nieuwe update is)

Stap 3: Klik op update. (Het cijfer naast ‘Pilot App’ zal rood zijn als dit niet de laatste versie is.) Je kan de lijst vernieuwen door op ‘Synchronize’ te klikken om te vernieuwen).

Stap 4: Klik nogmaals op ‘update’.

Stap 5: Afhankelijk van je apparaat moet u de applicatie nog extra toestemming geven.

Stap 6: Klik op ‘Install’.