Suivo gebruikt Google Maps  om real time asset informatie te visualiseren zoals positie, snelheid, start stop enz...

Hierdoor kan je als gebruiker de standaard weergave van de kaart wijzigen naar:

• Wegenkaart met de mogelijkheid om eigen touch te geven aan de kaart (snazzymaps.com)
  • Terrein
  • Satelliet
  • Hybride
  • Open Streetmap

Ga naar Live Tracking en selecteer het hamburger icoon.

Selecteer Kaartthema's (selecteer het pijltje om keuze te tonen) en kies het gewenste kaartthema, bijvoorbeeld Satelliet.

Het kaartthema wordt onmiddellijk gewijzigd. Sluit daarna de configuratie box door op het pijltje te selecteren.

LET OP: Verkeersinformatie is niet bij alle kaartthema's beschikbaar.

Het gekozen kaartthema is actief en blijft geactiveerd tot je als gebruiker een nieuw kaartthema selecteert.