In Live Tracking heb je de mogelijk om één of meerdere filters aan te maken. Zo'n filters zorgen ervoor dat je snel tussen verschillende views kan wisselen.

Een aantal voorbeelden van zaken die je zo kan filteren zijn:

• Toon enkel de geparkeerde voertuigen
  • Toon de voertuigen van de groep x of groep y
  • Toon alle voertuigen die actief zijn maar niet die voertuigen die assetstatus x of y hebben
  • Geef me alle assets op een bepaalde kostenlocatie
  • Toon me alle voertuigen op locatie x
  • ...

Hoe stel je de filters in?

Stap 1. Selecteer het + symbool om een nieuwe filter aan te maken

Stap 2. Onderstaand scherm verschijnt automatisch

Stap 3. Vul in het vakje 'omschrijving' de gewenste naam van de filter in.

Stap 4. Kies 'Standaardfilter' door de slider actief te zetten als je deze filter als standaard wilt gebruiken.

Vb; een gebruiker ziet standaard de groep voertuigen West Vlaanderen en een andere gebruiker ziet standaard                             de groep voertuigen Oost Vlaanderen.

Stap 5. Stel de filter in door aan te vinken voor welk item met welke voorwaarden je een filter wenst te maken.

Indien de filters aangemaakt zijn op de Admin Account, kan de admin beheerder de aangemaakte filters actief zetten voor andere gebruikers.