De Suivo Live tracking module geeft de gebruiker een globaal overzicht van alle assets.

In deze module kan je als gebruiker doorklikken op een asset om een detail te krijgen met extra informatie over het geselecteerde asset. Het detail scherm is consulteerbaar zowel via kaart of via lijstweergave.

Selecteer een asset uit de lijst of op de kaart.

Na het selecteren verschijnt onderstaand scherm met extra details over het asset.

De gegevens die in het detail scherm worden getoond kan door de gebruiker zelf geconfigureerd worden.

Vanuit het detail scherm kan de gebruiker andere Acties uitvoeren. (zie verder in het document)

Configuratie detail scherm

Selecteer "Configureer overzicht"

De items die getoond worden zijn zichtbaar onder  "Tonen in mijn overzicht".

Als je een infoveld niet meer wenst te zien in het overzicht dan deselecteer je het infoveld uit "Tonen in mijn overzicht".

Wens je een extra infoveld toe te voegen, selecteer dan het infoveld uit het "Verbergen in mijn overzicht".

Acties

De gebruiker kan vanuit dit overzicht andere acties uitvoeren zoals:

• Asset bewerken
  • Toon detail per dag
  • Assetevents

OPGELET: Als één of meerdere acties niet zichtbaar zijn dan betekent dat je geen rechten hebt om een actie uit te voeren.