Via interactieve weergave kan een gebruiker historische data consulteren op basis van:

• dag
  • week
  • maand
  • jaar

Dag:

Dit is de standaard weergave en steeds wordt de huidige dag getoond. Via de datumkiezer kan er een datum* uit het verleden geselecteerd worden.

* via profielbeheer kan er ingesteld worden dat een gebruiker maar data kan consulteren over een periode van 30 dagen.

De verschillende trajecten van die dag worden links opgelijst en rechts op kaart weergegeven.

Verklaring symbolen:

voertuig in beweging
 voertuig staat geparkeerd - contact uit
 voertuig is stationair - contact aan maar snelheid < 6km/h

Verklaring verschillende trajecten:

Voertuig stond geparkeerd van 0:00u tot 07:08u.

Er is een traject geweest van 07:08u tot 07:23u:

• startadres locatie FC Thuis
  • stopadres Statiestraat 118 Zwijndrecht.
  • afstand van het traject was 8km
  • gem. snelheid tijdens het traject was 31km/h

Om 7:23u stond het voertuig geparkeerd gedurende 1 min.

Er is een nieuw traject gestart om 7:25u.

Om het gereden traject te visualiseren op kaart kan je het kaartsymbool selecteren.

Het traject wordt dan aangegeven met een blauwe kader en rechts wordt het traject gevisualiseerd.

Wenst je data te consulteren van een ander voertuig dan kan je uit de lijst het gewenste voertuig selecteren.

Klik op het pijltje om de lijst met beschikbare voertuigen te visualiseren.

Selecteer het gewenste voertuig.

Week:

Als gebruiker kan je dmv een eenvoudige selectie een overzicht krijgen op weekbasis.

Selecteer "week"  en via de weekkiezer kan je een week in het verleden selecteren

De data van het geslecteerde voertuig wordt getoond op weekbasis.

Suivo biedt ook de mogelijkheid aan om de data te "Exporteren" naar een PDF of te visualiseren via een KML bestand.

Maand:

Idem zoals visualisatie op weekbasis toont Suivo ook de data over een volledig maand.

Selecteer via de datumkiezer de juiste maand.

Maandoverzicht

Jaar:

idem als maandoverzicht.