In het dagoverzicht van het geselecteerde voertuig kan je als gebruiker veel informatie terugvinden over het dagverloop.

Activiteit overzicht:

• Actieve uren:           Eerste contact aan 7:11u - laatste contact uit 19:28u
  • Km stand:                Start van de dag op 116432Km - Stop van de dag op 116583km
  • Gereden:                  151km in 2:41u
  • Stationair:                0:28u stilstaand
  • Eco-scores:               is een score over de volledige dag. Per rit wordt een afzonderlijke score weergegeven.

Verklaring Eco scores:

Zie ook artikel over Eco rijden

Selecteer "Eco-rapport bekijken" om meer detail te zien.

Snelheid:

• Max Snelheid:                Max gereden snelheid die dag
  • Gem snelheid:                Gem. snelheid gemeten over alle ritten.
  • Snelheidsovertreding:    aantal snelheidsovertredingen die dag

Het snelheidsprofiel wordt weergegeven dmv van een grafiek. De grafiek kan uitvergroot worden om bv een snelheidsovertreding in detail te bekijken.

Werkwijze:

Ga naar een bepaald punt met de muis en een pop-up geeft meer info.

Klik met de links muisknop en sleep naar rechts (zie blauwe rechthoek voor de selectie)

en laat de linkse muisknop los en het snelheidsprofiel is nu vergroot.

Een snelheidsovertreding wordt in het rood aangegeven.

Klik op een bepaald punt in de rode zone en een pop-up geeft meer informatie.

Om 09:15u reed het voertuig 127km/u waar 120km/u is toegestaan.

De kaart wordt automatisch ingezoomd naar de locatie van overtreding.

Identificatie:

Als één of meerdere personen zich registreren in het voertuig dmv een badge of via de Time App dan worden deze identificaties gevisualiseerd in het dagoverzicht.

De bovenste lijn geeft de verschillende ritten weer van het voertuig. Als je met de muis over de lijnen gaat dan toont een pop-up meer informatie.

De onderste lijn geeft de verschillende identificaties weer die dag.

Een identificatie kan een bepaalde status zijn zoals:

• mobililteit
  • werk
  • ....

Indien een werknemer zich identificeert met een Time App dan kan hij bij een bepaalde status ook optioneel een projectcode selecteren. De projectcode wordt weergegeven onder de tab Analytics -> Personen.

In dit voorbeeld heeft Craen Frank zich geregistreerd om 09 :51u.

Batterijstatus:

Onder deze weergave kan je de status van je autobatterij bekijken.

Brandstof:

Deze optie is enkel zichtbaar als het asset is uitgerust met een CAN BUS aansluiting. Dit is een extra hardware installatie waarbij oa brandstofniveau van het voertuig wordt gevisualiseerd.

Het niveau wordt in % uitgedrukt.

Om 09:29u was het niveau nog 10% en na een tankbeurt en contact aan om 09:34u 100%

G krachten:

Als eco driving is geactiveerd is dan worden de acceleraties en deceleraties weergeven in grafiek.

Net zoals bij het snelheidsprofiel kan je de grafiek uitvergroten dmv van links te klikken en dan slepen naar rechts met de muis.

Je kan dan een bepaald punt selecteren om meer detail te zien over het remmen (deceleratie).