Indien een betonkuip is voorzien van een beton tag dan wordt deze draadloos gekoppeld aan een voertuig. De draairichting van de kuip wordt door de beton tag doorgestuurd naar de blackbox van het voertuig.

Livestatus geeft weer of een betonmixer aan het:

• Mengen
  • Lossen

De betontag heeft een uniek serienr en kan gevisualiseerd worden in de module "Assets". Zo heb je als gebruiker een overzicht van welke betontag is gekoppeld aan welk voertuig.

Ga naar Admin -> Assets

Om het overzicht te vereenvoudigen kan een gebruiker het serienr van de betontag hernoemen naar een voor hem gekende naam.

Ga naar Admin - Account

Selecteer de optie "Betonmolentags labelen".

Er wordt een lijstoverzicht getoond met de naam van het huidige serienr (label), de tagidentificatie en de naam van het huidige asset (voertuig) waarmee de betontag gekoppeld is.

Selecteer het potlood naast het serienr dat je wenst te wijzigen

Geef een nieuwe naam en bevestig door de knop "Opslaan" te selecteren.

De betontag is nu hernoemd naar een voor de gebruiker herkenbare naam.