Onderstaande procedure is enkel geldig indien de klant beschikt over een Garmin Fleet 7XX en waar geen MDM software is geïnstalleerd. Als er een MDM beschikbaar is dan kan de App gepushed worden via de MDM.

Hierin wordt beschreven hoe je als gebruiker een .apk file kan downloaden en installeren.

De installatie van de .apk file zorgt ervoor dat de Beton App op het toestel wordt geïnstalleerd.

INHOUDSOPGAVE

Stap 1: Verwijder de oude Beton App en Pilot App

Voordat we de nieuwe.apk file kunnen installeren dien je als gebruiker eerst de "oude" versie te verwijderen.

Onderstaande apps dien je te verwijderen:

• Pilot App
  • Transport App

Selecteer het "Instellingen" icoon.

Selecteer "Apps"

Alle apps geïnstalleerd op het toestel worden alfabetisch opgelijst.
Scroll het scherm naar boven tot de Pilot App en Transport App worden getoond.

Beide apps dien je te verwijderen.

Selecteer de "Pilot App" en klik op verwijderen.

Herhaal dezelfde procedure voor de "Transport App"

We raden aan om het toestel uit te schakelen en opnieuw op te starten alvorens de nieuwe Beton App te installeren.

Stap 2: Instaleer de nieuwe Beton app via een .apk download

De Beton App kan niet geïnstalleerd worden via de Google Play store op een Garmin Fleet 7xx of TomTom Bridge.

Zorg ervoor dat het toestel is verbonden met het internet via een 4G connectie of WIFI connectie.

Selecteer het All Apps icoon.

Zoek en selecteer het Browser icoon.

Selecteer de getoonde url -> het toestenbord wordt gevisualiseerd en verwijder de url door de backknop te selecteren.

Typ volgende url in het zoekveld: apps.suivo.com en bevestig door de Enter knop te selecteren.

Scroll tot de Beton App gevisualiseerd wordt en selecteer "Download".

Het apk bestand wordt automatisch gedownload

Zoek het gedownloade apk bestand in de download sectie. Selecteer het Download icoon.

Selecteer de apk download uit de getoonde lijst en klik op installeren.

Als de installatie is uitgevoerd verschijnt er een venster waar je een licentie code (zie handleiding aanmaken licentie) kan invoeren. Bevestig de code door de knop Connecteer te selecteren.