De Time Logger App kan gevisualiseerd worden als:

• Persoon
  • Voertuig
  • Prikklok

Stap 1:

Maak een locatie aan in het Suivo Web Platform.

Zie handleiding aanmaken locatie

Stap 2:

Maak een asset aan in het Suivo Platform.

Ga naar Admin -> Assets en selecteer "Toevoegen".

Een pop-up verschijnt aan de rechterkant van het scherm.

2 velden zijn verplicht om in te vullen nl:

• Naam
  • Categorie

Naam: Geef een naam aan de prikklok vb "Prikklok magazijn"

Categorie: selecteer uit de drop-dwon "Infrastructuur"

Bewaar nadien het asset door rechts onderaan de knop "Opslaan" te selecteren.

Stap 3:

De prikklok is nu gekend in het platform maar heeft als "Apparaattype" een "Dataset" en dit moet "TimeClock" worden.

Contacteer hiervoor een support medewerker van Suivo want deze instelling kan enkel in de backoffice van Suivo aangepast worden.

Na de aanpassing is het "Apparaattype" gewijzigd naar "TimeClock".

Stap 4:

In deze stap dien je "Prikklok Magazijn" te linken aan een locatie en meerbepaald de locatie die je in stap 1 hebt aangemaakt.

Ga naar Admin -> Assets en selecteer uit het overzicht "Prikklok Magazijn". Doe een mouse-over aan de rechterkant en selecteer het potlood.

Selecteer de tab "Links"

Selecteer de optie "Gekoppeld aan een locatie" en typ in het zoekveld een deel van de locatienaam.

In dit voorbeeld wordt de prikklok gekoppeld aan "R&D Center Suivo.

Bewaar de instellingen door rechts onderaan de knop "Opslaan" te selecteren.

Stap 5:

Download de Suivo Time Logger App uit de Google Play store of IOS store.

Geef nadien de licentie code in die aangemaakt is in het Suivo Platform.

De Suivo Time Logger App is nu geconfigureerd als prikklok.