De Betonpagina geeft een totaal overzicht weer van alle voertuigen die uitgerust zijn met een android-toestel waar de beton app op draait.

Selecteer "Betonorders"

Per voertuig wordt er weergegeven wat de huidige opdracht is en in welke status het voertuig zich momenteel bevindt.

In onderstaand voorbeeld is de opdracht afgewerkt en is het voertuig aan het terugkeren naar de centrale.

Wanneer er een rood driehoekje bij een tijd staat en/of de tijd is vetgedrukt dan is de tijd manueel aangepast door de chauffeur.

De wachttijd geeft aan hoeveel tijd er zit tussen het aankomen op de werf en het starten met lossen.

Extra opties:

Selecteer de drie punten om extra opties te visualiseren

Volgende mogelijkheden zijn mogelijk:

• Beeindigen
  • Toon geschiedenis
  • Toon detail per dag
  • Tracking details

Beeindigen:

Toon geschiedenis:

Deze weergave toont in een pop-up venster de voorgaande opdrachten van die dag en de huidige opdracht die bezig is.

Toon detail per dag:

Geeft een duidelijk overzicht van de gehele route die werd gevolgd. Inclusief meng- en lostijden.

Tracking details: