Toegangscontrole Water Link (na 2min vs na 2 uur) op standaard voertuigen (geen machines)

Laatst bijgewerkt door Sven Van Peer 6 minuten geleden (wo., 6 okt. 2021 om 11:25 AM)

Normale toegangscontrole is meteen badgen na contact aan, bij elke rit (WL benoemt dit als "na 2 min").

Deze omvat CRC 29534en Source Code 161 (20191112 LR Gateway + 1W/O2-Shortlist for IP67 + Power Check)

Wanneer WL vraagt om een voertuig om te zetten naar toegangscontrole "na 2 uur", dan moet de chauffeur bij de eerste rit meteen badgen, en dan loopt er een timer van 2uur die telkens gereset wordt als er een rit gestart wordt.

In de use-case van een watermeter-opnemer, die veel ritten en stops maakt op een dag, zal hij in de realiteit enkel bij de eerste rit moeten badgen, en niet meer bij elke rit. (tenzij hij ergens minstens 2 uur blijft hangen of pauze pakt).

De CRC voor deze situatie is 46081 PIB FULL +1W +LR Gateway + O2-WLSRC-DELAY en Source Code 169 - 20200615 LR Gateway + 1W/O2-Shortlist for IP67 with water-link delay

Je verandert eerst de CRC, en wacht tot die met zekerheid op de blackbox staat (in raw data "Settings Accepted")

Daarna verander je de Source Code, en die kan je controleren op de statuspagina bij Device Parameters - Source Code.

Zolang daar nog de vorige source code te zien is, is de nieuwe nog niet doorgevoerd.

In de raw data is het aanpassen van source code te zien als "LCD Data".