BeNav is een off-the-shelf navigatie oplossing voor:

• Fleet
  • Truck
  • Emergency
  • Bicycle
  • ...

BeNav is de naam die de leverancier gebruikt (Benomad) Dit product werd ge-whitelabeled door Suivo onder de naam Navi2.

We zullen dus bijgevolg ook de volgende namen hanteren:

• Navi2Truck
  • Navi2Emergency
  • Navi2Waste
  • ...

Access to the license webportal:

https://licensing-prod.benomad.com/

Nieuwe accounts kunnen worden aangevraagd door Nadia, Frank, Willem of Yoni bij Benomad.

Login: Suivo-emailadres
Password: wordt verkregen via email.

Access to the API-documentation:

https://apilicensing-prod.benomad.com/swagger-ui/

Login: Suivo-emailadres
Password: wordt verkregen via email.

Access to the FTP server:

Server: ftp.benomad.com

User: geosolutions

Pass: dkit5LFK4F

Laatste versie van de apk kan in een zip-file gevonden worden onder /home/Android/BeNav/

LET OP: in principe wordt deze laatste versie door support onder volgende locatie geplaatst: Navi2 - Latest APK

Navi2 installatie via SOTI:

video:

Maak een license.crt file aan voor de klant indien dat nog niet gebeurd is. Dit is een file met 1 regel in:

De UUID van de klantconfiguratie.

Hier moet "PurUUID=" voorstaan.

Zorg ervoor dat deze file UTF-8 gecodeerd is en het Unix(LF) carriage return schema volgt. Dit kan je makkelijk doen door in notepad++ rechts te klikken rechtsonderaan:

Je hebt vervolgens toegang nodig tot de SOTI server om deze file te plaatsen. Voor de Suivo SOTI server is dit (momenteel):

23.78.89.148

Je kan deze server via RDP benaderen. Vraag aan het development team om ervoor te zorgen dat je voor deze server logincredentials krijgt.

De licensefile moet je vervolgens onder een "toegankelijke locatie plaatsen". Voor de Suivo SOTI server is dit: C:\MyFiles\Testklant - waarbij testklant de naam van de klant is.

Ga vervolgens terug naar de Suivo SOTI omgeving.

De File Sync functionaliteit die nodig is om een license file op de toestellen te krijgen zit nog onder de oude SOTI interface.

Ga naar Android Toestellen>File Sync>rechterklik en selecteer "Create File Sync Rule"

Vervang Testklant door de naam van de klant en klik op next

Geef bij Server File / Folder Name: De "toegankelijke locatie" in die eerder vermeld werd. Voor de Suivo SOTI server is dit: C:\MyFiles\Testklant

Kies in de volgende stap de groep van de klant. In het voorbeeld hieronder is dit Yvaga. Je zou dus al een groep moeten aangemaakt hebben voor jouw "testklant"

Druk vervolgens op next

gebruik het device update schedule.

Vervolgens krijg je een summary te zien. Met daaronder een knop "advanced". Klik op advanced.

Stel daar de opties als volgt in: