Paceblade toestellen kunnen één van volgende problemen vertonen:

• Suivo apps werken niet naar behoren (bv. camera-app kan niet worden aangestuurd)
  • Andere apps werken niet naar behoren
  • Andere foutmeldingen

Een mogelijke oplossing is om de "build" versie van het toestel te updaten naar de laatste versie.

Deze update kan gebeuren via de Paceblade - 2 GO 4 MDM.

Firewall-instellingen kunnen ervoor zorgen dat de "build" versie niet remote geüpdate kan worden.

Volgende zaken moeten dan worden doorgegeven aan de betrokken personen om toch verbinding te kunnen maken met de toestellen:

• IP adres van de MDM server: 8.211.8.59
  • DNS naam: fw.topicon.hk
  • TCP poorten die worden gebruikt bij remote upgrade: 443 (https) en 8883 (mqtt over SSL)
  • Private IP adres: 172.16.16.3

Volgende stappen dienen te worden uitgevoerd.

1/ Controleer op het device de build versie:

• Swipe van beneden naar boven op het Paceblade toestel.
  • Zoek de app "Instellingen" en selecteer deze.

• Scroll helemaal naar beneden en selecteer "Over het apparaat".

• Scroll weer verder naar beneden en controleer de versie van het "Build-nummer".

• Noteer dit nummer, we dienen dit later te vergelijken met de beschikbare software in de MDM software.

2/ Log in op de Paceblade MDM:

• Zoek het serienummer op waarvoor je de build versie wil controleren en in de kolom "OS to" klik je het dropdown menu open.

• Verschijnt er een versie (in dit geval "mdt665_ngms_1.4.0"), dan kan een update worden uitgevoerd.

3/ Voer de update uit op het toestel:

• Zorg ervoor dat het toestel verbonden is met WiFi en stroom krijg vanuit een stopcontact.
  • Selecteer de versie om naar te updaten en je krijg volgende melding:

• Druk op "OK"
  • De download start en wordt geüpload naar het toestel.
  • Indien het toestel meerdere build versies achterloopt, dan zal dit proces meerdere malen herhaald worden.
  • Het toestel zal telkens na elke build update opnieuw opstarten.
  • Na afloop van de updates dien je te controleren of het probleem is opgelost.