Onze mogelijkheden voor tijdregistratie strekken zich uit tussen "In-Voertuig" en "On-App" invoermogelijkheden. Via ons voertuig badging oplossing kunnen we de bestuurder van de passagier onderscheiden en het verschil tussen de tijd en het aantal kilometers voor elke werknemer aangeven.

Dankzij onze geo-fencing functionaliteit in het web platform kunnen de locaties waar het voertuig doorheen rijdt, worden geregistreerd als Point of Interest (POI) in plaats van als straatnaam en nummer om de informatie praktischer weer te geven. Dankzij de configuratie van een persoon in een verschillende rol, bieden we de algemene mogelijkheden om elke werknemer te onderscheiden op basis van de rol, tijd, kilometers en locatie van de dienst.

De registraties worden getoond in het Suivo Web platform en kan indien nodig aangepast worden als een persoon niet of verkeerd badged.

De totale werktijd en mobiliteit kan geraadpleegd en goedgekeurd worden in de module Tijdregistratie.