Planning:     Plaatst een opdracht in het TMS-systeem en de opdracht wordt automatisch doorgestuurd naar het voertuig dat de opdracht gaat uitvoeren.

Chauffeur: Selecteer de “Beton-App” op het toestel ->

Beginscherm naar de opdracht wordt getoond

Chauffeur selecteert “Opdracht Starten” wanneer hij begint met laden

Door op GPS Starten te drukken kan de navigatie naar het afleveradres gestart worden.

Vertrek Centrale:

• Vertrek Centrale – uur wordt automatisch ingevuld bij het verlaten van de centrale.

• Navigatie: selecteer “GPS starten” om navigatie naar de locatie te starten.

Aankomst Werf:

• Aangekomen op werf: tijdstip wordt automatisch ingevuld bij aankomst op werf.

Start lossen:

• Gestart met lossen: tijdstip wordt automatisch ingevuld wanneer er wordt begonnen/gestopt (configureerbaar) met lossen

OPM: Indien tijdstip niet of verkeerd wordt weergegeven dan kan de chauffeur dit manueel aanpassen.

Selecteer het tijdvak en
pas de tijd aan. Bevestig door op OK
te drukken

Stop Lossen:

• Gestopt met lossen: tijdstip wordt ingevuld van de eerste/laatste keer dat er lossen is gedetecteerd.

Ondertekenen:

• Ondertekenen moet enkel gedaan worden wanneer de centrale hierom gevraagd heeft.

Leveringsbon:

• Tik op leveringsbon. Indien er restbeton is. Vink dan "heeft restbeton" aan en tik op "Opslaan".

Vertrek Werf:

• Vertrek Werf: tijdstip wordt automatisch ingevuld bij het verlaten van de werf.

Terug op centrale met restbeton:

• Terug op centrale: Druk op deze knop bij aankomst op de centrale en nadat je weet hoeveel restbeton er is - vaak weet u dat pas na het wegen op de weegbrug.

Terug op centrale met restbeton:

• Er zal gevraagd worden hoeveel restbeton er is. Geef hier de hoeveelheid restbeton in en druk op "Opslaan".

• OPGELET: gebruik een punt als je een kommagetal moet ingeven. 0,75 wordt dus 0.75 anders zal je de opdracht niet kunnen afsluiten.

• De opdracht is volledig klaar en een nieuwe opdracht kan ontvangen worden.

Terug op centrale zonder restbeton:

• Terug op centrale: Druk op deze knop bij aankomst op de centrale!

• De opdracht is volledig klaar en een nieuwe opdracht kan ontvangen worden.