In deze procedure wordt beschreven hoe je als gebruiker extra info kan visualiseren ivm trailer truck pairing. Dit heeft als voordeel dat je als gebruiker een live overzicht hebt van welke truck met welke trailer gekoppeld is.

Opgelet: Deze instelling dient voor elke gebruiker apart ingesteld te worden.

• Lijstvorm: extra kolommen toevoegen:

Open de Live Tracking pagina.

In de meeste gevallen wordt de Live Tracking pagina opgesplitst in een lijstweergave en mapweergave (zie screenshot)

In lijstweergave kunnen er extra kolommen toegevoegd worden met info over de truck en trailer.

Selecteer de "Default" knop.

Klik op het potlood om de huidige lijstweergave aan te passen.

Onderstaand scherm wordt getoond.

Beschikbare kolommen: deze info kan toegevoegd worden bij de huidige lijst weergave

In lijst te tonen kolommen: huidige lijst met getoonde kolommen.

Toevoegen kolom "asset aanhangwagen" (trailer)

Typ in het zoekveld "aanhangwagen" en selecteer deze.

De kolom "Asset aanhangwagen" is nu beschikbaar onder "In lijst te tonen kolommen".

De kolom wordt achteraan toegevoegd.

De gebruiker kan de plaats van de kolom in de getoonde lijst wijzigen door deze naar boven of onder te slepen.

Zodoende is de info in één oogopslag visueel zichtbaar.

Bevestig je keuze door onderaan de knop "Opslaan" te selecteren.

De huidige lijst is aangepast met de kolom "Asset aanhangwagen"

• Label aanpassen mapweergave:

In de mapweergave wordt de assetnaam van het asset getoond. In de meeste gevallen wordt de nr-plaat of voertuignr getoond.

Het is mogelijk om het "label" van het asset aan te passen. Zodoende heeft de gebruiker in één oogopslag informatie van het voertuig (truck) en welke aanhangwagen (trailer) gekoppeld is.

Selecteer het hamburger teken in de map.

Selecteer "Kaart markeringen"

Om het huidige label te wijzigen selecteer je het pijltje onder "Labels" en daarna het tandwiel

Je kan als gebruiker één of meerdere info velde toevoegen aan het huidige label. Indien er attributen aangemaakt zijn kan je deze ook selecteren.

In dit voorbeeld selecteren we enkel de "gekoppelde vrachtwagen/aanhangwagen. Scroll daarna verder naar beneden en selecteer de knop "sluiten"

Het label is aangepast met informatie over de gekoppelde vrachtwagen/aanhangwagen.

Sluit getoonde venster door het kruisje bovenaan te selecteren.

Het label toont in dit voorbeeld een vrachtwagen (truck) nr en een aanhangwagen (trailer nr).