Een transfer wordt in het Suivo ecosysteem beschouwd als de verplaatsing van een asset van de ene naar de andere locatie. Dat kunnen zowel stock- als voorraadlocaties zijn.

Via de transfermodule in Suivo Web kan een gebruiker een transfer initiëren, wat als alternatieve methode geldt voor het uitvoeren van transfers via de mobiele applicatie Asset Manager.

Deze manier van werken kan gebruikt worden door administratieve medewerkers die niet beschikken over de assetmanager app of die niet in de mogelijkheid zijn om de assets in te scannen.

Doe een mouse over bij Assets en selecteer uit de drop-down Tranfers.

Overzicht uitgevoerde transfers:

De gebruiker krijgt een overzicht te zien van de reeds uitgevoerde transfers.

Aanpassen getoonde periode:

De gebruiker kan het overzicht van de reeds uitgevoerde transfers aanpassen.

Selecteer de gevisualiseerde keuze

Een drop-down met extra mogelijkheden wordt gevisualiseerd.

Selecteer je keuze en bevestig je keuze door de knop "Toepassen" te selecteren

Nieuwe transfer aanmaken:

Selecteer "Toevoegen"

Een nieuw venster wordt getoond waarin de transfer kan aangemaakt worden.

Vanuit welke kost/stock locatie wens je assets te transfereren?

Van: selecteer je locatie uit de drop down lijst of begin de naam van de kost/stock locatie te typen en een auto filter wordt toegepast.

Selecteer de gewenste kost/stock locatie.  Na selectie worden de huidige beschikbare assets met hun assetstatus (kleur) op de geselecteerde kost/stock locatie getoond.

Naar welke kost/stock locatie wens je assets te transfereren (verplaatsen)?

Tot: selecteer je locatie uit de drop down lijst of begin de naam van de kost/stock locatie te typen en een auto filter wordt toegepast.

Commentaar:

De gebruiker kan optioneel extra info invullen in het commentaar veld.

Levering bevestigen:

De gebruiker kan een parameter aanvinken dat de levering (transfer) moet bevestigd worden.

Als deze parameter actief staat dan ontvangt de ontvanger in de assetmanager app een notificatie dat er één of meerdere leveringen zijn. De ontvanger dient dan de QR code van de geleverde assets in te scannen als bevestiging.

Assets selecteren die moeten getransfereerd worden:

mogelijkheid 1:

Gebruiker kan alle assets selecteren via de knop "selecteer alle, tussen haakjes staat het aantal assets op.

mogelijkheid 2:

De gebruiker kan beginnen typen in het zoekveld om één bepaald asset terug te vinden. Ook hier wordt de autofilter functie toegepast.

Selecteer daarna de gewenste asset of assets die voldoen aan de zoekfunctie.

mogelijkheid 3:

Als het een zeer lange lijst is dan kan de gebruiker de filterfunctie gebruiken en zoeken op basis van één of meerdere groep(en)  en/of één of meerdere type(s).

Selecteer het "filter icoon"

Selecteer één of meerdere groep(en)/type(s) en bevestig door de knop "toepassen" te selecteren.

Enkel de assets die behoren tot die groep(en) worden getoond.

Nadat je op het gewenste asset hebt geklikt zal dit zichtbaar zijn in de kolom "geselecteerde assets".

Bevestig transfer:

Nadat de selectie is gemaakt dien je als gebruiker enkel de transfer nog te bevestigen door de knop "Opslaan"

De uitgevoerde transfer komt bovenaan in het overzicht te staan.

Een transfer wordt in het Suivo ecosysteem beschouwd als de verplaatsing van een asset van de ene naar de andere locatie. Dat kunnen zowel stock- als voorraadlocaties zijn.