Common Issues:

Google play store is niet geactiveerd:

• Klik op "Reset account" binnen SOTI

Toestel heeft een oude versie van een app:

• Controleer of er geen profiel toegewezen staat tot een groep/toestel die een specifieke APK installeert (bijvoorbeeld een oudere versie van de betonapp). Dit kan zijn omdat het toestel geen Google Play ondersteunt (of in het verleden google play niet ondersteunde. Bijvoorbeeld Garmin-configuraties)

Google playstore melding door SOTI:

1. Kijk onder instellingen > apps > of je "Google Play Store" terug vindt. Indien wel, tik op de 3 puntjes rechts bovenaan en selecteer "uninstall updates"
  2. Indien de "google playstore" app niet tussen de lijst van apps staat op het toestel, wijs dan tijdelijk het profiel "Playstorefix" toe aan een toestel waarbij de problemen voorkomen
  3. Dit zou er moeten voor zorgen dat de playstore opnieuw onder instellingen > apps zichtbaar wordt. Voer dan opnieuw stap 1. uit.