Suivo gebruikt Google Maps  om real time asset informatie te visualiseren zoals positie, snelheid, start stop enz...

Via onderstaande procedure kan u als gebruiker de actuele verkeersinformatie activeren zodoende je een overzicht hebt betreffende de verkeersdrukte.

Ga naar Live Tracking en selecteer het hamburger icoon.

Activeer de slider van Toon verkeersinfo.

De verkeersinformatie wordt gevisualiseerd en je hebt als gebruiker een totaal overzicht van je assets samen met de actuele verkeersdrukte.

Deze instelling blijft actief tot je als gebruiker deze setting deactiveerd.

Selecteer rechts bovenaan het kruisje om de kaartinstellingen te sluiten.

Opgelet:

Verkeersinformatie is enkel zichtbaar bij volgende kaartthema's:

• Wegenkaart
  • Terrein
  • Hybride