Via de rapporten wizard in de Suivo Web Applicatie kan je een detail rapport bekomen van één of meerdere voertuigen waarin het bedrag van de kilometerheffing mee wordt opgenomen.

Een rapport kan gevisualiseerd worden in PDF, Excel, .CSV, HTML.

Selecteer Analytics -> Rapporten Wizard

Klik op "Wizard"  van Assets

Stap 1: Ritten details

Selecteer "Ritten details"

De gebruiker kan een rapport aanmaken over een bepaalde periode van één of meerdere voertuigen.

Stap 2: Wanneer

Geef een periode aan voor één dag of een bepaalde periode en selecteer dan de groene pijl of volgende stap.

Stap 3: Wie

Er zijn verschillende mogelijkheden om voertuigen te visualiseren in het rapport:

• Alle (alle voertuigen uit de lijst worden opgelijst in het rapport)
  • Alleen selectie (één of meerdere voertuigen uit de lijst oplijsten in het rapport)
  • Groep (één of meerdere groepen oplijsten in het rapport)
  • Type (één of meerdere types oplijsten in het rapport)

Bevestig je selectie door op pijltje in het midden te klikken en de selectie is zichtbaar in de rechterkolom.

Klik nadien op de "blauwe pijl" of "Volgende".

Stap 4: Parameters

In deze wizard kan de gebruiker meerdere parameters aanvinken. Deze parameters worden dan mee opgenomen in het rapport.

Het is mogelijk dat er één of meerdere parameters niet zichtbaar zijn onder je account. Dit betekent dat deze optie niet actief is.

Parameter km heffing aanvinken in het Extra info veld

ViaPass kilometerheffing opnemen.

Selecteer "blauwe pijl" of "Volgende"

Stap 5:

In deze Wizard kan de gebruiker kiezen in welk formaat het rapport als bijlage dient verstuurd te worden.

Als er attributen zijn aangemaakt en ingevuld dan kunnen deze mee opgenomen worden in het rapport.

Vink één of meerdere attributen aan.

Selecteer "blauwe pijl of "Volgende"

Stap 6:

Een samenvatting van het rapport wordt getoond.

Eén of meerdere (max. 5) e-mail adressen kunnen toegevoegd worden.

Als er geen e-mail adres wordt ingevuld is kan je het rapport consulteren op Suivo Web na creatie.

Selecteer het "blauw vinkje" of "Voltooien"

Stap 7:

Het rapport wordt aangemaakt en kan je consulteren in de rechtste kolom als een groene bol zichtbaar is.

Klik op het vergrootglas om het rapport te raadplegen.

Na selectie van het vergrootglas kan je kiezen in welk output formaat het bestand wordt gedownload.

Voorbeeldrapport in Excel

Tabblad 1 is een samenvatting van de geselecteerde periode.

Per tablad vind je een detail per voertuig