Download de Time Logger app uit de Google Play Store of Apple store.

Open de app en vul of scan de licentie code die je hebt ontvangen en klik nadien Verdergaan”
(zie stap 4.)

Na het inloggen wordt het beginscherm getoond.

6.1 Aanmelden werkplaats

Open de Time Logger app bij aankomst Werkplaats.

Selecteer “Status instellen”

Selecteer status “CHECK IN (statusnaam kan verschillen van klant tot klant)

Kies daarna de juiste werkplaats uit de lijst en bevestig je keuze.

De lijst wordt getoond volgens dichtsbijzijnde locatie. Dit betekent als een werknemer de app opent in regio Antwerpen dan worden de werkplaatsen in die buurt eerst getoond en dan verder aflopend

De werknemer is correct aangemeld op de gekozen werkplaats.

6.2 Afmelden werkplaats

Voordat de werknemer zicht verplaatst naar een andere locatie of op het einde van de werkdag dient de werknemer zicht af te melden.

Open de Time Logger App vóór het verlaten van de werkplaats.

Het beginscherm wordt getoond waarin de melding “CHECK IN” staat.

Selecteer “Status instellen”

Selecteer status “CHECK OUT en bevestig je keuze (statusnaam kan verschillen van klant tot klant)

De werknemer is afgemeld van zijn huidige werkplaats.